Visitkort

Inkl. design, tryk og levering lige til døren

Et visitkort følger dit håndtryk. Det efterlader en åben dør, så det er vigtigt at det passer til din virksomheds identitet. Vi designer, trykker og leverer direkte til din dør.

  • 500 stk – kr. 699 + moms
  • 1000 stk. kr. 799 + moms
  • 2500 stk. kr. 899 + moms

Har du brug for anden løsning, kan vi skræddersy en der passer til dine behov.

 

Se vores referencer

Scan visitkortet

Et offline, online kort?Godt nok er et visitkort en tryksag, men det betyder ikke at det ikke kan være online. Med en QR-code på bagsiden af dit visitkort kan modtageren af visitkortet nemt scanne og gemme oplysningerne fra visitkortet på sin telefon. Det er alt fra navn, telefonnummer, hjemmeside osv. På den måde kan dit visitkort pludselig være online!

Tryk og levering

Vi gør det hele!Når vi tager os af dit visitkort, kan vi stå for alt. Dvs. grafisk design, tryk og levering. Vores visitkort er altid på kraftigt 350gr. glittet papir. Det sikrer en super kvalitet af visitkort. Visitkortet leveres med flot farvetryk på begge sider.

Grafisk identitet

Online og offlineBrickmedia er passioneret omkring en stærk grafisk identitet. Det vil sige at vi går op i om visitkortet passer sammen med andre publikationer. Det grafiske udtryk på dit visitkort skal passe til hjemmesiden og til eventuelle andre tryksager en virksomhed måtte have liggende.

Visitkort

Designet, trykt og leveretEt visitkort følger dit håndtryk. Det efterlader en åben dør, så det er vigtigt at det passer til din virksomheds identitet, og især til dit firmalogo. Vi designer, trykker og leverer dit visitkort direkte til din dør, til meget konkurrencedygtige priser.