firmalogo

Udgangspunktet for en stærk visuel identitet

Et logo er det vigtigste grafiske element din virksomhed har. Alt grafisk materiale designes udfra dette. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start. Vi kan hjælpe med et proffesionelt firmalogo, der passer til jeres værdier.

Design og funktionalitet
Når vi skal designe jeres firmalogo, er det vigtigt at vi får så meget information om jeres virksomhed som muligt. Det være sig både virksomhedens værdier og dets produkter, samt målgruppen. Et firmalogo skal være et simpelt symbol, som skal kunne fungere på både tryksager på hjemmesider. Måske skal jeres firmalogo på toppen af en kuglepen. Derfor er det vigtigt at firmalogoet er enkelt og funktionelt.
Prisen er ex. moms.  

  • Unikt logodesign
  • Digital logopakke med alle filtyper
  • Negativ og positiv farveversion (hvis det ønskes)
  • Forskellige opløsninger (print og skærm)

Se vores referencer

Design og funktionalitet

Enkelthed frem for altNår vi skal designe jeres firmalogo, er det vigtigt at vi får så meget information om jeres virksomhed som muligt. Det være sig både virksomhedens værdier og dets produkter, samt målgruppen. Et firmalogo skal være et simpelt symbol, som skal kunne fungere på både tryksager på hjemmesider. Måske skal jeres firmalogo på toppen af en kuglepen. Derfor er det vigtigt at firmalogoet er enkelt og funktionelt.

Firmalogo

kr. 1900Et logo er det vigtigste grafiske element din virksomhed har. Alt grafisk materiale designes udfra dette. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start. Vi kan hjælpe med et proffesionelt firmalogo, der passer til jeres værdier. Vi designer et firmalogo for kun 1.900 kr. + moms. Hvis du køber en hjemmeside hos os, laver vi et endnu bedre tilbud.