ProBox, med mobilvenligt design

Automatisk tilpasning til tablets og smartphones

Få et responsivt design! Mobiltelefoner og tablets (f.eks. iPad) har fået meget magt. Men hjemmesider er som oftest ikke gearet til det. Med et responsive webdesign tilpasses din hjemmeside alle forskellige platforme, og skal kun opdateres et sted! Så ikke noget med et eksternt mobilt site!  

Med et open source CMS kan vi opfylde dine behov. Samtidig har du fået din helt egen webmaster – året rundt.
Vi laver vores ProBox i wordpress, som giver dig og os nemme forhold, når siden skal opdateres med tekster, sider og billeder.
Prisen er ex. moms, og inkl webdesign, hosting, mobilsite og fri webmaster: 12 måneder fra 13.900,- eller 24 måneder fra 15.900,-

  • Professionelt og unikt design
  • Fri webmaster i 12 måneder
  • Integreret mobilversion (responsive design)
  • Webhotel og eget domæne (.dk)
  • Open Source CMS

Se vores referencer

Mange foreninger og bestyrelser har forældede og usikre arbejdsgange i bestyrelsen. Filer ligger ikke samme sted og kommunikation foregår på forskellige platforme ( sms, mail, facebook, messenger osv. ). Med Unioo kan alt være samlet ét sted. Det giver ud over de åbenlyse fordele med sikkerhed, også bestyrelsen redskaber til at optimere og effektivisere arbejdet. Det gør det nemmere at holde på den vigtige ressource bestyrelsesmedlemmerne er, og kommer medlemmer i foreningen til gode. Et bestyrelsesværktøj der hjælper med udsendelse af dagsorden (mødeindkaldelse) og referat. Holder styr på sponsorer, medlemmer og meget andet. Hjemmesiden til bestyrelsesværktøjet kan ses her.
Naturskøn, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk iPhones, iPads m.v. På den måde har man både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside på én gang.
Energysolution, valgte vores Responsive ProBox. Automatisk tilpasning til devices, betyder at man har en mobilvenlig hjemmeside og en almindelig i én og samme side.
Etraders, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk devices, så man har både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside i én og samme side.
erik-fugl-anlaegsgartner
Erik Fugl Aps med hovedsæde i Østjylland, har valgt vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk iPhones, iPads m.v. På den måde har man både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside på én gang. Det er vigtigt for især en virksomhed som erikfugl.dk der beskæftiger sig med brolægning, haver, nyanlæg, betonarbejde og renovering. Mange søgninger fra kunder foregår netop fra smartphones og de skal  kunne kontakte firmaet med få klik.
psykolog i Vejle - Mattias Lindekilde
Mattias Lindekilde har klinik centralt beliggende i Vejle og har ønsket en simpel visitkort-hjemmeside. Mattias er psykolog i Vejle og tilbyder psykoterapi overfor en bred vifte af psykologiske problemstillinger, bla. angst, depression, stress, kronisk sygdom og problemer i relationer og parforhold.
wordpress mobilsite
Wolff's køreskole i Randers, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk devices, så man har både en almindelig hjemmeside, men også en mobil hjemmeside i én og samme side.
HAL-E valgte vores ProBox. Det er en hjemmeside lavet i wordpress. Den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. integration med facebook.
Spørring by - Aarhus - Østjylland
En simpel hjemmeside til landsbyen Spørring der ligger lige nord for Aarhus. Smukt placeret i den østjyske natur. Spørring er en aktiv landsby med foreninger og masser af muligheder. Siden skulle give et overblik over byens mange aktiviteter. Du kan se hjemmesiden her..
Dialog Data valgte vores ProBox, da de havde mange krav til funktionalitet. Sitet er udviklet i Wordpress...