BasicBox

Unikt design og fri webmaster året rundt.

Har du en hjemmeside hos Brickmedia, har du samtidig fået din egen webmaster. Vi er med dig hele vejen, og opdaterer hurtigt din hjemmeside med tekster og billeder som det passer dig. Du kan også selv gøre det! Det er helt op til dig.
Prisen er ex. moms, og inkl webdesign, hosting og fri webmaster: 12 måneder 5.900,- eller 24 måneder 7.900,- 

  • Professionelt og unikt design
  • Fri webmaster i 12 måneder
  • Webhotel og eget domæne (.dk) 

Se vores referencer

BasicBox

Billig hjemmeside med BasicBox CMS

Vores “BasicBox” er en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder. Det er en billig hjemmeside, med masser af muligheder
Scroll ned her, for at se referencer og for at læse mere om vores BasicBox – En billig hjemmeside. Det er et kraftfuldt CMS, som matcher langt de fleste virksomheders behov. Systemet kalder vi for “Danmarks nemmeste” fordi det har en utrolig intuitiv brugerflade. Det er meget enkelt at opdatere sin hjemmeside, med både tekst, billeder og nye sider. Selv for den u-rutinerede web-bruger.

Unikt webdesign

lavet af professionelle webdesignere

Vi laver et unikt design, som passer til din virksomheds profil. Det er vigtigt at udskille sig, og at signalere det helt rigtige budskab. Vi hjælper dig godt på vej med din visuelle identitet. Selvom denne løsning er en billig hjemmeside, får du alligevel et professionelt grafisk udtryk, et kraftfuldt CMS og muligheden for at udvikle sitet løbende.