Søgemaskineoptimering - konsulent

BrickMedia samarbejder med førende udbydere indenfor søgemaskineoptimering. Ønsker du hjælp til bedre Google-placeringer / søgemaskineoptimering, matcher vi dig med en dygtig konsulent. Med søgemaskineoptimering arbejdes der på en hjemmesides “organiske” (dvs. ikke-betalte) placeringer i søgemaskinerne. Der fokuseres på optimering af både hjemmesiden og den store værdi der ligger i at få indgående links fra andre emne-relevante hjemmesider.

Søgemaskineoptimering - konsulent

Sådan arbejder vi med søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering kan opdeles i flere del-processer. Den første (og meget vigtige) indsats ligger i den indledende analyse.
Før selve søgemaskineoptimeringen påbegyndes, er det vigtigt at finde frem til de helt rigtige søgetermer. Her undersøger vi bl.a. hvilke ord (og kombinationer af ord), der rent faktisk søges på, samt hvor hård konkurrencen er. I analysefasen kigger vi også på den eksisterende hjemmesides opbygning i form af struktur, indhold og en række tekniske parametre. Resultatet er en komplet rapport, der bruges i den videre proces / søgemaskineoptimering.

Når den indledende analyse er gennemført arbejdes der på optimering af selve hjemmesiden. Det er vigtigt, at din hjemmeside lever op til best-practice i form af gode tekster, gode url’er, meta-data, mm. før man begynder at gøre “verden” / søgemaskinerne mere opmærksom på den. Når optimeringen af hjemmesiden er på plads, arbejdes der på en strategi for relevante indgående links.

Kontakt os og få en dialog med vores søgemaskineoptimerings-konsulenter om SEO-ydelserne:

Linkbuilding
Søgemaskine-rapportering
Optimering af sider

Søgemaskineoptimering Resultat