Nyhedsbrev-skabelon

Send flotte nyhedsbreve med Mailchimp

MailChimp er blandt markedets førende udbydere indenfor e-mail-marketing. Systemet er brugervenligt, billigt (kan også anvendes gratis), og uhyre stabilt. BrickMedia har specialiseret sig i at designe og implementere effektfulde nyhedsbrev-skabeloner i MailChimp.

MailChimp – få en nyhedsbrevs-skabelon der skaber værdi

Hvad er en nyhedsbrev-skabelon i MailChimp? Grundlæggende består nyhedsbrev-skabelonen af et godt design / en god grafisk ramme, der matcher jeres øvrige grafiske identitet – samt indholds-sektioner der matcher de historier, du ønsker at fortælle.

Vi designer således en grafisk skabelon (fx topgrafik med logo, typografi der matcher jeres grafiske linje, osv.), så du ikke skal bekymdre dig om det grundlæggende design, hver gang du ønsker at sende et nyhedsbrev.

Vi planlægger i samarbejde med dig, hvordan du kan strukturere nyhedsbrevets historier / elementer. Fx kan det være rart at have en fast struktur på de enkelte dele af nyhedsbrevet, så hver historie sættes ensartet op med overskrift, teaser-tekst, billede og link til uddybende tekst på jeres hjemmeside.

Samspil med hjemmesiden – tilmelding/afmelding af nyhedsbrevet

Med MailChimp er det muligt at indlejre en formular på jeres hjemmeside, så besøgende let kan tilmelde/afmelde sig nyhedsbrevet. Det hele automatiseres, men det er muligt at modtage notifikations-mails, der fortæller om nye modtagere eller folk der ikke længere ønsker at modtage jeres nyhedsbrev.

Hvad koster det at sende nyhedsbrevene?

Prisen afhænger af antallet af modtagere, og hvor ofte man ønsker at sende nyhedsbreve. Der er flere prismodeller, men som en del af vores ydelse sørger vi for, at I anvender den mest fordelagtige. Det er muligt at sende nyhedsbrevene gratis, men det kræver dog, at man viser MailChimps logo i bunden af nyhedsbreven. Vi anbefaler derfor, at man betaler pr. nyhedsbrev eller køber et abonnement, der giver adgang til ubegrænsede kampagner.

Se priserne her…

Design, implementering og oplæring – skal vi hjælpe jer godt i gang?

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at designe og implementere en spændende nyhedsbrev-skabelon til din virksomhed. Vi hjælper jer desuden godt i gang, så I bliver fortrolige med håndtering af nyheds-kampagner.