ProBox, med mobilvenligt design

Automatisk tilpasning til tablets og smartphones

Få et responsivt design! Mobiltelefoner og tablets (f.eks. iPad) har fået meget magt. Men hjemmesider er som oftest ikke gearet til det. Med et responsive webdesign tilpasses din hjemmeside alle forskellige platforme, og skal kun opdateres et sted! Så ikke noget med et eksternt mobilt site!  

Med et open source CMS kan vi opfylde dine behov. Samtidig har du fået din helt egen webmaster – året rundt.
Vi laver vores ProBox i wordpress, som giver dig og os nemme forhold, når siden skal opdateres med tekster, sider og billeder.
Prisen er ex. moms, og inkl webdesign, hosting, mobilsite og fri webmaster: 12 måneder fra 13.900,- eller 24 måneder fra 15.900,-

  • Professionelt og unikt design
  • Fri webmaster i 12 måneder
  • Integreret mobilversion (responsive design)
  • Webhotel og eget domæne (.dk)
  • Open Source CMS

Se vores referencer

naturskon-mobilvenlig-hjemmeside-wordpress
Naturskøn, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk iPhones, iPads m.v. På den måde har man både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside på én gang.
energy-mobilvenlig-hjemmeside-wordpress
Energysolution, valgte vores Responsive ProBox. Automatisk tilpasning til devices, betyder at man har en mobilvenlig hjemmeside og en almindelig i én og samme side.
etraders_mobilvenlig-hjemmeside
Etraders, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk devices, så man har både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside i én og samme side.
erik-fugl-anlaegsgartner
Erik Fugl Aps med hovedsæde i Østjylland, har valgt vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk iPhones, iPads m.v. På den måde har man både en almindelig hjemmeside, men også en mobilvenlig hjemmeside på én gang. Det er vigtigt for især en virksomhed som erikfugl.dk der beskæftiger sig med brolægning, haver, nyanlæg, betonarbejde og renovering. Mange søgninger fra kunder foregår netop fra smartphones og de skal  kunne kontakte firmaet med få klik.
psykolog i Vejle - Mattias Lindekilde
Mattias Lindekilde har klinik centralt beliggende i Vejle og har ønsket en simpel visitkort-hjemmeside. Mattias er psykolog i Vejle og tilbyder psykoterapi overfor en bred vifte af psykologiske problemstillinger, bla. angst, depression, stress, kronisk sygdom og problemer i relationer og parforhold.
wordpress mobilsite
Wolff's køreskole i Randers, valgte vores Responsive ProBox. Dette site tilpasser sig automatisk devices, så man har både en almindelig hjemmeside, men også en mobil hjemmeside i én og samme side.
wp_hal_e
HAL-E valgte vores ProBox. Det er en hjemmeside lavet i wordpress. Den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. integration med facebook.
Spørring by - Aarhus - Østjylland
En simpel hjemmeside til landsbyen Spørring der ligger lige nord for Aarhus. Smukt placeret i den østjyske natur. Spørring er en aktiv landsby med foreninger og masser af muligheder. Siden skulle give et overblik over byens mange aktiviteter. Du kan se hjemmesiden her..
business-inteligence-wordpress-hjemmside
Dialog Data valgte vores ProBox, da de havde mange krav til funktionalitet. Sitet er udviklet i Wordpress...
my_smoothie_hjemmeside-i-wordpress

Hvad med søgemaskinerne?

Google is the word!Når vi designer og udvikler hjemmesider har vi bl.a. fokus på hjemmesidens “evne” til at blive fundet i søgemaskinerne / Google. WordPress dækker fuldt ud de mest centrale mekanismer, der giver mulighed for at opnå gode placering i søgemaskinerne. Herunder kan nævnes god url-struktur.

Vi sørger for, at hjemmesiden bliver sat optimalt op i forhold til alle disse virkemidler. Ønsker du en udvidet indsats i forhold til søgemaskineoptimering, kan vi desuden tilbyde mere indgående og kontinuerlig søgemaskineoptimering af din WordPress-hjemmeside.

Er WP ikke et blog-system?

Nej!WordPress blev oprindeligt anvendt til blogs/weblogs, men systemet er i de senere år blevet et modent og mere bredt-favnende hjemmeside-værktøj, der nu anvendes til alt fra blogs, traditionelle hjemmesider, nyhedshjemmesider, og meget mere. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at der i WordPress ligger et helt fantastisk værktøj til styring af fx nyheder eller blog-indlæg, og det er oplagt (men valgfrit) at anvende denne del, hvis du fx ønsker at publicere artikler, nyheder, mm. fordelt på kategorier / arkiver / emnerord.

Hjemmeside, Blog, Portfolio?

du bestemmer!ProBox er vores bud på “frihed” – vi begrænser ikke mulighederne til enkelte genrer. Så hvad enten du ønsker en traditionel erhvervs-hjemmeside eller et sprudlende portfolio-site, så er vi friske på udfordringen. Kombinationen af professionelle webdesignere og WordPress som en fleksibel hjemmeside-platform giver os frie rammer, så kun fantasien sætter grænsen.

Design-frihed

Med vores ProBoxSom en vigtig del af vores ydelser har vi blandt andet valgt at levere hjemmesider i et populært open source-værktøj. WordPress giver os 100% designfrihed og mulighed for at skræddersy funktionaliteten efter dine behov (og så er det gratis at anvende).

Med Brickmedia vil du i samarbejde med en professionel webdesigner / grafiker forvandle dine tanker og idéer til en flot og unik hjemmeside i WordPress. Vi brænder for godt grafisk design og glæder os til at give et bud på din nye hjemmeside.