BasicBox

Unikt design og fri webmaster året rundt.

Har du en hjemmeside hos Brickmedia, har du samtidig fået din egen webmaster. Vi er med dig hele vejen, og opdaterer hurtigt din hjemmeside med tekster og billeder som det passer dig. Du kan også selv gøre det! Det er helt op til dig.
Prisen er ex. moms, og inkl webdesign, hosting og fri webmaster: 12 måneder 5.900,- eller 24 måneder 7.900,- 

  • Professionelt og unikt design
  • Fri webmaster i 12 måneder
  • Webhotel og eget domæne (.dk) 

Se vores referencer

Jystrup Advokat - Billig hjemmeside
Jystrup Advokat er et advokatfirma. Det var her vigtigt at holde en troværdig og stilren grafisk linie. Valget faldt på vores billige hjemmeside BasicBox. Her er der alle de muligheder som Jystrup Advokat har brug for. Lystrup Advokat har også valgt at benytte sig af vores tilbud på visitkort og kuverter
dbh-billig-hjemmeside
Danske Blomsterhandlere valgte vores BasicBox. Det er en billig hjemmeside, men den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. nogle sider som er lukket med brugernavn og password. Faktisk er det et slags intranet, med forskellige muligheder.
htc_billig_webloesning
HTC-agro valgte vores BasicBox. Det er en billig hjemmeside, men den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. flere sprogversioner.
heinp-billig-hjemmeside
Hein-P valgte vores BasicBox. Det er en billig hjemmeside, men den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. at kunne vise deres forskellige kollektioner. Brickmedia har i samarbejde med danica-reklamefoto stået for smykkeoptagelser samt billedredigering af alle deres smykker.
powerforlife-hjemmeisde-billig
Power For Life valgte vores BasicBox. Det er en billig hjemmeside, men den indeholder alt hvad de har behov for. Bl.a. har de et intregreret online bestillingsmodul.
extreme-billig-hjemmeside
videnpark-basic-billig-hjemmeside
riamuf-billig-hjemmeside
reckless-hjemmeside-cms-billig
lars-billig-hjemmeside

BasicBox

Billig hjemmeside med BasicBox CMS

Vores “BasicBox” er en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder. Det er en billig hjemmeside, med masser af muligheder
Scroll ned her, for at se referencer og for at læse mere om vores BasicBox – En billig hjemmeside. Det er et kraftfuldt CMS, som matcher langt de fleste virksomheders behov. Systemet kalder vi for “Danmarks nemmeste” fordi det har en utrolig intuitiv brugerflade. Det er meget enkelt at opdatere sin hjemmeside, med både tekst, billeder og nye sider. Selv for den u-rutinerede web-bruger.

Unikt webdesign

lavet af professionelle webdesignere

Vi laver et unikt design, som passer til din virksomheds profil. Det er vigtigt at udskille sig, og at signalere det helt rigtige budskab. Vi hjælper dig godt på vej med din visuelle identitet. Selvom denne løsning er en billig hjemmeside, får du alligevel et professionelt grafisk udtryk, et kraftfuldt CMS og muligheden for at udvikle sitet løbende.